About

Bogdan Alexandru

BIO: Născut în Bucureşti, crescut în Bucureşti, educat mai mult de 7 ani, şi autoeducat de la 14 ani încolo. Suporter al clasei muncitoare de la vârsta de 16 ani. Până la terminarea liceului am dobândit o funcţie la care mulţi visează.

EDUCAŢIE: Absolvent al Liceului Economic “Costin C. Kiriţescu”, în prezent student la facultatea de Ştiinţe Economice – Finanţe – Bãnci , din cadrul Universităţii Ecologice. La mine se aplică zicala “Mă respecţi, te respect

EXPERIENŢE: După cele de viaţă, oferite în copilărie şi trecut prin toate etapele adolescentine au venit cele serioase, am dat jos coaja de sânge închegat de la picioare de la pasiunea din copilărie numită fotbal. Am început de jos, ca promoteur la o firmă de internet care se ocupă cu urcarea unor fişiere pe internet pentru diverse companii/site-uri din afară. La vârsta de 18 ani am fost una dintre pietrele de temelie la ridicarea unei firme de catering, (pizzadasporto.ro) şi am ocupat funcţia de director de marketing timp de 6 luni. Recent am ocupat funcţia de Sales Manager la SC Holdmann (Holdmann.ro). In prezent ocup functia de Contabil la SC Flora LAND

ABILITĂŢI: În mare parte mai am multe de învăţat la acest capitol şi mai mult ca sigur perseveranţa şi exerciţiul acestora, până acuma am dobândit calităţi în domeniul de marketing, pr, strategist, comunicare şi management, cred că cel mai bun as din mânecă este socializarea.

TRĂSĂTURI: Caracterizat de umor excesiv, uneori de proastă calitate, bunătate ieşită din comun cu diferenţierea persoanelor care merită această calitate şi înfăţişarea unui drac în persoană pentru celelalte.Pe plan secundar vine încrederea în propriile puteri şi ambiţia de face lucrurile în maniera dorită de mine. A se adăuga orgoliul, o altă trăsătură de caracter specifică.

HOBBY-URI: Fotbalul, în măsura în care există un campionat puternic , la un nivel profesional cum ne dorim (Nu cel Românesc), în funcţie de timpul liber pe care îl am, mă duc pe stadion. Pasionat de lumea de gaming internaţională, şi un stâlp de rezistenţă în comunitatea gamerilor de fifa din ţara noastră, fără de care anumite servicii şi beneficii aduse comunităţii ar fi fost inexistente fără individul sus-semnat. Pur gânditor în psihologie, întotdeauna mi-a plăcut această artă şi mai ales combinată cu logică, adaptată la vremurile din ziua noastră. Un om care îl apreciez ca persoană şi actor este Steven Seagal, iar strict pe partea de actorie Will Smith din cauza rolurilor sale de personaj dur.

MOTIVAŢIE: Încrederea în propriile forţe, în sine şi mai presus încăpăţânarea în reuşita, a anumitor factori aşa cum îmi doresc. În ciuda lipsei de snobism, sus-semnatul ţine să precizeze că este un cheltuitor de mare clasă fără să se uite la bani, mai calculat uneori din acest punct de vedere.

Aceste vorbe de duh m-au ghidat in drumul vieţii:

Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte. (Kirkegaard).

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici. (Maurice Coyaud).

Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil. (Confucius).

Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate. (Jack Penn).

Numai după invidia altora îţi dai seama de propria ta valoare. (Tudor Muşatescu).

Experienţa este cel mai dur profesor, pentru că întâi îţi dă testul şi apoi îţi spune care era lecţia. (Vernon Law).

Dacă găseşti un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicăieri. (J.F.Kennedy).

Înainte să vă supăraţi pe cel care vă pune la treabă, amintiţi-vă că fără presiune nu se formează diamantele. (Mary Case).

Oamenii eficienţi sunt cei mai mari leneşi, dar sunt nişte leneşi inteligenţi. (David Dunham).

Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate. (George Wolinski).

Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere. (Robert Brasillach).

Când toată lumea îţi dă dreptate, ori eşti al naibii de deştept, ori eşti patron. (Andre Birabeau).

Nimeni nu e de neînlocuit dar – uneori – este nevoie de mai multe persoane pentru a înlocui una singură. (Claire Martin).

Când apare un om deştept pe lume, poţi să-l recunoşti după faptul că toţi proştii îl urăsc. (Bisanne de Soleil).

DESPRE BLOG: Am început să scriu articole pe data de 13 aprilie 2010, urmând să integrez primele reclame pe blog. Părerile expuse pe acest blog păstrează doză de subiectivism prezenţa pe orice blog personal. Mai nou încerc să las mai moale subiectele personale şi să promovez pe acest blog un domeniu mult mai interesant, cu o experienţă destul de diversificată. Din fericire acest blog m-a făcut să îmi descopăr adevărata pasiune, iar anumite lucruri mi-au adus beneficii atât în media tradiţională, cât şi în mediul online, unele dintre ele se găsesc pe pagina altii despre mine dispuse in ordine cronologică.

CONTACT:

contact[@]stres[.]us sau formular de contact

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: