Impreuna, invingem cancerul: DUMINICA, ELIBERAM STEAUA!

24 04 2010

Stiu ca multi v-ati pierdut increderea si speranta in curatirea Stelei de oierul asta care ne-a distrus. Dar uitati-va cu atentie la tot ce s-a intamplat in ultima vreme: e DISPERAT! Si-a pus toti sclavii in actiune sa lanseze minciuni ordinare, menite a ne distrage atentia. E mort fara banii din Liga Campionilor! Tot ce mai e nevoie sa fim iarasi multi la stadion si sa urlam, din mii de piepturi: Pleaca din Ghencea!, pana va fugi din loja pe care a spurcat-o cu prezenta sa si a neamului sau blestemat.

Nu aveti incredere in „bombele” care ni se servesc acum la foc automat! Sunt aceleasi din fiecare an si mereu cu aceleasi rezultate!NU JUCATORII SUNT DE VINA! EI NU S-AU ADUS SINGURI LA STEAUA, NU SE ANTRENEAZA SINGURI!

Cat il mai rabdati? Nu eu, nu AISS, nu peluza Sud sau peluza Nord are raspunsul, ci voi, astia care cititi si simtiti o intepatura in inima cand vorbiti de Steaua.

E momentul sa facem ce n-am facut niciodata: un stadion plin de ura impotriva celui care se face frate cu borcea si toti dusmanii nostri.

Duminica e o zi mare pentru Steaua: intai jucam pentru finala la handbal( ora 18:45) si apoi pentru LIBERTATE,pe stadion( ora 20:30).

Acum e greu, dar cu atat mai frumoasa va fi victoria la final! NU NE LASAM CUMPARATI, NU SUNTEM LASI! SUNTEM AICI SI VOM FI MEREU! SUNTEM ROMANI SI STELISTI, NU SCLAVI!

DUMINICA, ELIBERAM STEAUA!

UPDTATE In urma unor „informatii” aparute pe un site astazi, cum ca suporterii Stelei ar dori sa intre pe teren, sa fie clar pentru toata lumea: PROTESTUL VA FI DOAR IN TRIBUNE, FARA VIOLENTA! Ii rugam pe aplaudacii domnului Argaseala sa nu mai imprastie asemenea minciuni, ca de fiecare data inaintea unui meci.Cei care lansează aceste zvonuri sunt aceiaşi care folosesc violenţa la adresa tuturor: trimit bodyguarzii peste suporteri, închid tribune, agresează limba română şi bunul simţ.

Dragii mei stelisti, traim momente importante. Avem sansa, ca impreuna sa curatim Steaua de infectia care a cuprins acest club. Aceasta infectie poarta un singur nume, nu are rost sa-l mai spunem.

Indiferent din ce parte a stadionului, a tarii suntem, e momentul sa venim si strigam pentru simbolurile, culorile si Steaua noastra! Si trebuie sa venim in singurul loc unde conteaza ce si cat strigam: pe stadion!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

One response

24 04 2010
Damian

MUIE GIGI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: